• Slide Image 1

  ALL4VENTILATION

  unic importator & distribuitor

  Tubulatura flexibila izolata si neizolata, marca FLEXIVA, este disponibila in exclusivitate, in Romania, prin ALL4VENTILATION

 • Slide Image 2

  Aer curat,

  Viata de calitate

  Tratamentele speciale cu ioni de argint aplicate produselor, împiedica dezvoltarea bacteriilor in aerul respirat

 • Slide Image 3

  Inovatie & Unicitate

  Performante ridicate

  Pierderi reduse de caldura ● Rezistenta crescuta la umiditate ● Dimensiuni atipice ● La incendiu nu propaga focul si nu degaja noxe

 • Slide Image 4

  Solutii flexibile

  ventilaţie industrială & comercială

  Tubulatura flexibila izolata si neizolata: rezistenta la temperatura [+150°C] & rezistenta mecanica ridicata [10.000Pa; max. 30m/s]

 
 

Resurse informative

NUME:

Facultatea de Inginerie a Instalatiilor (F.I.I.), Bucuresti

Descriere:

 Facultatea de Inginerie a Instalatiilor din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti este o facultate de stat, acreditata, cu diplome recunoscute pe plan international si cu traditie de peste 60 de ani în domeniu. 

Website:

http://instalatii.utcb.ro/

 

NUME:

Centrul National de Dezvoltare a Invatamantului Profesional si Tehnic

Descriere:

Invatamantul profesional si tehnic se face la scoala de arte si meserii (pe scurt, SAM). Deja, probabil, am starnit un fior, am provocat o strambatura din nas. Scoala de arte si meserii e amenintare si pericol in perceptia cotidiana a parintelui de copil in clasa a VIII-a, a elevului insusi, a profesorilor (de la clasa ori de la meditatii) care se zbat sa-l vada "intrat"; e alternativa neagra la liceu: nu inveti, ajungi la SAM. 

Website:

http://www.tvet.ro

 

NUME:

Asociaţia Producătorilor de Materiale pentru Construcţii din România

Descriere:

Asociaţie  profesională pentru promovarea intereselor economice, tehnice şi juridice ale producătorilor de materiale de construcţii din România, agenţii economici (...)

Website:

http://www.apmcr.org

 

NUME:

Institutul National de Cercetare Dezvoltare in Constructii si Economia Constructiilor

Descriere:

Aceasta clasa include: activitatile referitoare la studiile sistematice si eforturile creative efectuate in cadrul celor trei tipuri de activitati de cercetare-dezvoltare, in domeniul stiintelor fizice si naturale (...)

Website:

http://www.incerc.ro

 

NUME:

CONPIROM

Descriere:

Confederatia Patronala din Industrie, Agricultura, Constructiie si Servicii din Romania (...)

Website:

http://www.conpirom.ro

 

NUME:

ASOCIATIA INGINERILOR DE   INSTALATII DIN ROMANIA - AIIR

Descriere:

ASOCIATIA INGINERILOR DE   INSTALATII DIN ROMANIA - AIIR, este o organizatie profesionala, autonoma, fara scop patrimonial, neguvernamentala, cu personalitate juridica, care reprezinta interesele inginerilor din domeniul instalatiilor sanitare, incalzire, ventilare, climatizare, frig, electrice si gaze, care activeaza in invatamant, cercetare, proiectare, executie si exploatare (...) 

Website:

http://www.aiiro.ro

 

NUME:

INSPECTORATUL de STAT în CONSTRUCŢII 

Descriere:

Inspectoratul de Stat in Constructii - I.S.C. este organismul tehnic specializat desemnat sa exercite, potrivit legii, controlul de stat cu privire la respectarea disciplinei in urbanism si a regimului de autorizare a constructiilor, precum si la aplicarea unitara a prevederilor legale in domeniul calitatii in constructii. (Art.2, Alin.2, Ordonanta 63/30.08.2001) (...)

Website:

http://www.isc-web.ro

 

NUME:

Asociaţia pentru Calitatea Serviciilor – ACS

Descriere:

Asociaţia pentru Calitatea Serviciilor – ACS este o organizaţie non-profit, independentă, apolitică şi non-guvernamentală, născută la iniţiativa Centrului de Cercetare-Dezvoltare în Domeniul Economico-Social din România (www.cedes-cd.ro), având aproximativ 100 de membrii plini şi peste 400 de membrii simpatizanti 

Website:

http://www.calitateaserviciilor.ro

 

NUME:

LEGIS si EUROLEGIS

Descriere:

Doua puternice instrumente software, destinate tuturor persoanelor, firmelor, institutiilor care doresc acces rapid si usor la intreaga legislatie a Romaniei si a Uniunii Europene (...)

Website:

http://www.legis.ro

 

NUME:

Centrul Naţional pentru Încercarea şi Expertizarea Produselor (C.N.I.E.P.- LAREX)

Descriere:

LAREX ofera servicii de expertizare şi certificare la standarde internaţionale pentru toate categoriile de produse  (...)

Website:

http://www.larex.ro

 

NUME:

Portalul internet al Comisiei Europene

Descriere:

Comisia Europeană este organismul executiv al UE. Ea reprezintă şi susţine interesele Europei în ansamblul său (şi nu pe cele ale vreunui stat membru).  Aceasta are sediul la Bruxelles (Belgia) şi anumite servicii la Luxemburg. Comisia deţine reprezentanţe în fiecare stat membru al UE. 

Website:

http://ec.europa.eu

 

NUME:

Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale

Descriere:

Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse se organizeaza si functioneaza ca organ de specialitate al administratiei publice centrale, in subordinea Guvernului, cu personalitate juridica, avand rol de sinteza si de coordonare a aplicarii strategiei si politicilor Guvernului in domeniile: muncii, familiei, egalitatii de sanse, protectiei sociale (...)

Website:

http://www.mmuncii.ro

 

 

 

NUME:

Agentia Nationala Pentru Ocuparea Fortei de Munca

Descriere:

Agentia Nationala aplica politicile si strategiile privind ocuparea fortei de munca si formarea profesionala a persoanelor in cautarea unui loc de munca, elaborate de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei in vederea indeplinirii obiectivelor prevazute de lege, si asigura coordonarea, indrumarea si controlul activitatilor unitatilor din subordine in scopul realizarii atributiilor ce le revin acestora, potrivit legii, si al aplicarii unitare a legislatiei in domeniul specific de act (...)

Website:

http://www.anofm.ro

 

 

 

NUME:

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului

Descriere:

Controleaza respectarea dispozitiilor legale privind protectia consumatorilor, referitoare la securitatea produselor si serviciilor destinate populatiei, precum si la apararea drepturilor legitime si a intereselor economice ale acestora, prin efectuarea de controale pe piata la producatori, importatori, distribuitori, vanzatori si In unitatile vamale(...)

Website:

http://www.anpcnet.ro

 

NUME:

Centrul Roman pentru Promovarea Comertului

Descriere:

C.R.P.C. este o institutie publica de interes national, a carei obiect principal de activitate il reprezinta promovarea exporturilor, prezentarea potentialului economic, cercetarea de piata interna si internationala si publicistica in domeniul comertului interior si exterior, facilitarea comertului, in conformitate cu orientarile Guvernului Romaniei privind dezvoltarea relatiilor economice.

Website:

http://www.traderom.ro

   

NUME:

Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci

Descriere:

Isi desfasoara activitatea ca organ de specialitate al administratiei publice centrale in subordinea Guvernului si are autoritate unica pe tertoriul Romaniei in asigurarea protectiei proprietatii industriale, in conformitate cu legislatia nationala in domeniu si cu prevederile conventiilor si tratatelor internationale la care Romania este parte.

Website:

http://www.osim.ro

 

NUME:

Agentia Nationala pentru IMM

Descriere:

Agentia Nationala pentru IMM-uri se grabeste cu derularea programelor nationale pentru sustinerea intreprinzatorilor, Pana in 2013, ANIMMC va derula fonduri structurale de 580 milioane de euro pentru cresterea competitivitatii micilor intreprinzatori.

Website:

http://www.animmc.ro

 

NUME:

Agentia Romana pentru Conservarea Energiei

Descriere:

Agentia Romana pentru Conservarea Energiei este mandatata sa asigure implementarea prevederilor Legii nr. 199/2000 privind utilizarea eficienta a energiei, republicata, cu privire la obligatia consumatorilor de energie de a-si desemna un responsabil pentru energie, de a realiza in mod periodic bilanturi energetice, de a actualiza bilanturile energetice, de a identifica masurile de economisire a energiei si de a dezvolta programe proprii de eficienta energetica.

Website:

http://www.arceonline.ro

 

 

 

NUME:

Asociatia de Standardizare din Romania

Descriere:

Este o asociatie, persoana juridica romana de drept privat, de interes public, fara scop lucrativ, neguvernamentala si apolitica constituita ca organism national de standardizare

Website:

http://www.asro.ro

 

 

 

NUME:

Asociatia de Acreditare din Romania

Descriere:

Organism national de acreditare, in conditiile Ordonantei Guvernului nr. 38/1998 privind activitatea de acreditare a laboratoarelor si organismelor pentru evaluarea conformitatii, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 245/2002.

Website:

http://www.renar.ro

 

NUME:

Portal Legislativ

Descriere:

Motor optimizat de cautare in colectia de acte normative ce compun legislatia Romaniei. Sectiuni de divertisment si forum de discutii tematice sau generalitati.

Website:

http://legislatie.just.ro

   

NUME:

Monitorul Oficial al Romaniei

Descriere:

Monitorul Oficial R.A. este infiintata in 1991 si continua editarea publicatiei oficiale a statului roman, al carei prim numar a aparut in anul 1832. Foaia oficiala a devenit, inca de la infiintare, un adevarat breviar al principalelor evenimente istorice, politice si culturale care au dus la aparitia si evolutia Romaniei moderne.

Website:

http://www.monitoruloficial.ro

 

 

 

NUME:

Romania Green Building Council - RoGBC

Descriere:

Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC) este o asociatie non-profit, apolitica, formata din organizatii active in toata tara, care promoveaza responsabilitatea fata de mediu si eficienta energetica pe durata ciclului de viata a unei cladiri (de la faza de design, constructie pana la operare si deconstruire).  A initiat programul de certificare si training pentru a creste gradul de competenta in domeniul constructiilor verzi a celor care activeaza in domeniul constructiilor si domenii conexe si care doresc sa se implice activ in transformarea sustenabila a mediului construit.

Website:

http://www.rogbc.org

 

NUME:

Centrul National de Dezvoltare a Invatamantului Profesional si Tehnic

Descriere:

Invatamantul profesional si tehnic se face la scoala de arte si meserii (pe scurt, SAM). Deja, probabil, am starnit un fior, am provocat o strambatura din nas. Scoala de arte si meserii e amenintare si pericol in perceptia cotidiana a parintelui de copil in clasa a VIII-a, a elevului insusi, a profesorilor (de la clasa ori de la meditatii) care se zbat sa-l vada "intrat"; e alternativa neagra la liceu: nu inveti, ajungi la SAM. In acelasi timp, invatamantul profesional si tehnic este prioritate (...)

Website:

http://www.tvet.ro

 

NUME:

INSTALNEWS

Descriere:

Portal online de Stiri, Evenimente, Noutati din domeniul instalatiilor   

Website:

http://www.instalnews.ro 

 

 

Despre Noi

Despre Menatwork

Specializata
sa furnizeze echipamente si consultanta pentru aplicatiile HVAC (incalzire, ventilatie, aer conditionat) de tip industrial, comercial, rezidential, societatea ALL4VENTILATION intampina exigentele tot mai crescande din domeniu, cu un portofoliu merceologic complex. Parteneriatele internationale ...

citeste mai mult

Despre Flexiva

Despre Flexiva

Societatea ISIL MUHENDISLIK a fost infiintata in anul 1998, prin demararea productiei de Tubulatura Flexibila pentru Ventilatie si Sisteme de conectare pentru tubulatura, utilizate in industria HVAC (incalzire, ventilatie, aer conditionat). ISIL MUHENDISLIK si-a construit renumele cu propriile marci, devenind o companie ...

citeste mai mult

Produse Flexiva

Tubulatura flexibila

MENATWORK INSTALAŢII este unic importator & distribuitor in Romania la produsele marca FLEXIVA

Tubulatura flexibilă izolată şi ne-izolată, marca FLEXIVA (Turcia), este disponibilă în exclusivitate, în România, prin intermediul societăţii MENATWORK INSTALAŢII – divizia HVAC a grupului de firme MENATWORK.

citeste mai mult

De ce sa ne alegeti?

Tubulatura Flexiva

Fapte,
NU vorbe.

Noi nu demontam obiectii, noi avem argumente! Noi nu inventam teoreme, ci ne respectam propriile principii, ca sa imbunatatim colaborarea cu Dvs. De fiecare data reusim. Si reusim, deoarece angajamentul nostru este: „sa facem ziua de azi mai buna ca cea de ieri”.

citeste mai mult