• Slide Image 1

  ALL4VENTILATION

  unic importator & distribuitor

  Tubulatura flexibila izolata si neizolata, marca FLEXIVA, este disponibila in exclusivitate, in Romania, prin ALL4VENTILATION

 • Slide Image 2

  Aer curat,

  Viata de calitate

  Tratamentele speciale cu ioni de argint aplicate produselor, împiedica dezvoltarea bacteriilor in aerul respirat

 • Slide Image 3

  Inovatie & Unicitate

  Performante ridicate

  Pierderi reduse de caldura ● Rezistenta crescuta la umiditate ● Dimensiuni atipice ● La incendiu nu propaga focul si nu degaja noxe

 • Slide Image 4

  Solutii flexibile

  ventilaţie industrială & comercială

  Tubulatura flexibila izolata si neizolata: rezistenta la temperatura [+150°C] & rezistenta mecanica ridicata [10.000Pa; max. 30m/s]

 
 

Despre noi

logo MENATWORK INSTALATIIDespre noi

Specializata sa furnizeze echipamente si consultanta pentru aplicatiile HVAC (incalzire, ventilatie, aer conditionat) de tip industrial, comercial, rezidential, MENATWORK INSTALATII detine un vast portofoliu merceologic, intampinand si satisfacand in acest mod, exigentele tot mai crescande din domeniu.

 

Parteneriatele internationale dezvoltate de MENATWORK INSTALATII sunt deseori concretizate in raporturi de distributie exclusiva, cu mari companii, consacrate pe plan mondial in productia de echipamente pentru instalatii de ventilatie, echipamente termice, de climatizare si pentru tratarea aerului, materiale izolante si accesorii specifice.

 

Practic, MENATWORK INSTALATII "ofera" producatorilor internationali oportunitatea de a-si face cunoscute marfurile in cele mai bune conditii pe piata romaneasca si sa isi extinda la nivel local, excelenta reputatie apreciata pe plan mondial.

 

Calitatea serviciilor, diversitatea marfurilor, seriozitatea si forta echipei, precum si orientarea catre client sunt atributele cheie ale societatii MENATWORK INSTALATII. Organizarea si controlul operational, flexibilitatea, suportul logistic modern si nu in ultimul rand profesionalismul echipei de vanzari sunt "atuuri" ce conjuga la performanta companiei. Prin intermediul serviciilor specializate, clientii companiei beneficiaza de suport profesional complet: tehnic, comercial, logistic.

 

Proiectata sa functioneze la nivel national, marfurile MENATWORK INSTALATII sunt disponibile in zona marii distributii organizate, agentilor economici de profil, furnizorilor de servicii instalare-montaj, dar si in propriile unităţi, active la Bucureşti (sediul central si depozitul principal), Cluj Napoca, Constanţa, Craiova, Bacău.

 

Pentru contactarea specialistilor nostri, va sugeram sa ne transmiteti cererea Dvs. prin email: hvac@menatwork.ro; office@menatwork-instalatii.ro sau sa completati si sa expediati FORMULARUL de CONTACT ONLINE special disponibil in acest portal pentru facilitarea interactiunii cu Dvs. Cererea va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.

 

Va multumim !

 

Despre Noi

Despre Menatwork

Specializata
sa furnizeze echipamente si consultanta pentru aplicatiile HVAC (incalzire, ventilatie, aer conditionat) de tip industrial, comercial, rezidential, societatea ALL4VENTILATION intampina exigentele tot mai crescande din domeniu, cu un portofoliu merceologic complex. Parteneriatele internationale ...

citeste mai mult

Despre Flexiva

Despre Flexiva

Societatea ISIL MUHENDISLIK a fost infiintata in anul 1998, prin demararea productiei de Tubulatura Flexibila pentru Ventilatie si Sisteme de conectare pentru tubulatura, utilizate in industria HVAC (incalzire, ventilatie, aer conditionat). ISIL MUHENDISLIK si-a construit renumele cu propriile marci, devenind o companie ...

citeste mai mult

Produse Flexiva

Tubulatura flexibila

MENATWORK INSTALAŢII este unic importator & distribuitor in Romania la produsele marca FLEXIVA

Tubulatura flexibilă izolată şi ne-izolată, marca FLEXIVA (Turcia), este disponibilă în exclusivitate, în România, prin intermediul societăţii MENATWORK INSTALAŢII – divizia HVAC a grupului de firme MENATWORK.

citeste mai mult

De ce sa ne alegeti?

Tubulatura Flexiva

Fapte,
NU vorbe.

Noi nu demontam obiectii, noi avem argumente! Noi nu inventam teoreme, ci ne respectam propriile principii, ca sa imbunatatim colaborarea cu Dvs. De fiecare data reusim. Si reusim, deoarece angajamentul nostru este: „sa facem ziua de azi mai buna ca cea de ieri”.

citeste mai mult