• Slide Image 1

  ALL4VENTILATION

  unic importator & distribuitor

  Tubulatura flexibila izolata si neizolata, marca FLEXIVA, este disponibila in exclusivitate, in Romania, prin ALL4VENTILATION

 • Slide Image 2

  Aer curat,

  Viata de calitate

  Tratamentele speciale cu ioni de argint aplicate produselor, împiedica dezvoltarea bacteriilor in aerul respirat

 • Slide Image 3

  Inovatie & Unicitate

  Performante ridicate

  Pierderi reduse de caldura ● Rezistenta crescuta la umiditate ● Dimensiuni atipice ● La incendiu nu propaga focul si nu degaja noxe

 • Slide Image 4

  Solutii flexibile

  ventilaţie industrială & comercială

  Tubulatura flexibila izolata si neizolata: rezistenta la temperatura [+150°C] & rezistenta mecanica ridicata [10.000Pa; max. 30m/s]

 
 

Marcajul Comunitatii Europene

MARCAJUL CE

marcaj CEComercializarea produselor în spaţiul economic al Comunităţii Europene este condiţionată de aplicarea marcajului CE  (mai simplu este cunoscut sub semnul CE).

 

Un produs CE este în conformitate cu specificațiile U.E. privind siguranța și sănătatea consumatorului, dar și a mediului. CE reprezintă acronimul pentru „conformité européenne”, din limba franceză, însemnând „conformitate europeană”. Marcând produsul cu acest semn, producătorul declară că produsul său satisface aceste cerințe.

 

Atunci când un produs este proiectat şi apoi fabricat în conformitate cu cerinţele de bază ale unei directive a CE, pentru a demonstra şi a-i asigura de acest lucru pe toţi utilizatorii din ţările europene şi pentru a fi comercializat în mod legal, produsul trebuie să poarte marcajul CE. 

 

Principalele avantaje ale marcajului CE sunt:

 • indică pentru un produs conformitatea cu cerinţele esenţiale ale directivelor;
 • permite plasarea produselor pe piaţa europeană;
 • asigură libera circulaţie a bunurilor;
 • permite retragerea produselor neconforme de către autoritaţile autorizate în acest sens.

Prin certificarea conformităţii unui produs se înţelege o acţiune a unei terţe părţi care dovedeşte încrederea că un produs, identificat corespunzător, este conform cu un anumit standard sau cu un alt document normativ.

 

Marcajul CE nu reprezintă o certificare a calităţii, ci este o condiţie prealabilă obligatorie de liberă circulaţie a produselor, vizând sănătatea sau siguranţa publică. Marcajul CE arată că un produs, indiferent unde este fabricat, este conform unei reglementari CE.

 

Categoriile de produse care fac obiectul acestei reglementări sunt detaliate în anexa la Legea nr. 608/2001 republicată.

 

Despre Noi

Despre ALL4VENTILATION

Specializata
sa furnizeze echipamente si consultanta pentru aplicatiile HVAC (incalzire, ventilatie, aer conditionat) de tip industrial, comercial, rezidential, societatea ALL4VENTILATION intampina exigentele tot mai crescande din domeniu, cu un portofoliu merceologic complex. Parteneriatele internationale ...

citeste mai mult

Despre Flexiva

Despre Flexiva

Societatea ISIL MUHENDISLIK a fost infiintata in anul 1998, prin demararea productiei de Tubulatura Flexibila pentru Ventilatie si Sisteme de conectare pentru tubulatura, utilizate in industria HVAC (incalzire, ventilatie, aer conditionat). ISIL MUHENDISLIK si-a construit renumele cu propriile marci, devenind o companie ...

citeste mai mult

Produse Flexiva

Tubulatura flexibila

ALL4VENTILATION este unic importator & distribuitor in Romania la produsele marca FLEXIVA

Tubulatura flexibilă izolată şi ne-izolată, marca FLEXIVA (Turcia), este disponibilă în exclusivitate, în România, prin intermediul societăţii ALL4VENTILATION – divizia HVAC a grupului de firme ALL4VENTILATION.

citeste mai mult

De ce sa ne alegeti?

Tubulatura Flexiva

Fapte,
NU vorbe.

Noi nu demontam obiectii, noi avem argumente! Noi nu inventam teoreme, ci ne respectam propriile principii, ca sa imbunatatim colaborarea cu Dvs. De fiecare data reusim. Si reusim, deoarece angajamentul nostru este: „sa facem ziua de azi mai buna ca cea de ieri”.

citeste mai mult