• Slide Image 1

  ALL4VENTILATION

  unic importator & distribuitor

  Tubulatura flexibila izolata si neizolata, marca FLEXIVA, este disponibila in exclusivitate, in Romania, prin ALL4VENTILATION

 • Slide Image 2

  Aer curat,

  Viata de calitate

  Tratamentele speciale cu ioni de argint aplicate produselor, împiedica dezvoltarea bacteriilor in aerul respirat

 • Slide Image 3

  Inovatie & Unicitate

  Performante ridicate

  Pierderi reduse de caldura ● Rezistenta crescuta la umiditate ● Dimensiuni atipice ● La incendiu nu propaga focul si nu degaja noxe

 • Slide Image 4

  Solutii flexibile

  ventilaţie industrială & comercială

  Tubulatura flexibila izolata si neizolata: rezistenta la temperatura [+150°C] & rezistenta mecanica ridicata [10.000Pa; max. 30m/s]

 
 

Colaborari ALL4VENTILATION

Societatea ALL4VENTILATION este specializata in furnizarea echipamentelor de realizare a confortului termic ambiental (incalzire, ventilatie, climatizare), la cladiri de tip comercial, industrial, medical, de invatamant, de birouri, rezidential, cladiri cu destinatii speciale.

 ALL4VENTILATION

Datorita calitatii, seriozitatii si promptitudinii cu care functioneaza, societatea ALL4VENTILATION este un partener preferat in piata din Romania, pentru multi dintre renumiti producatori europeni si internationali din domeniul HVAC.

 

Parteneriatele internationale dezvoltate de ALL4VENTILATION sunt deseori concretizate in raporturi de distributie exclusiva, cu renumiti producatori mondiali de echipamente pentru instalatii de ventilatie, echipamente termice, de climatizare si pentru tratarea aerului, materiale si accesorii izolante.

 

colaborari MENATWORK INSTALATII

 

Practic, ALL4VENTILATION "ofera" producatorilor internationali oportunitatea de a-si face cunoscute marfurile in cele mai bune conditii pe piata romaneasca si sa isi extinda la nivel local, excelenta reputatie apreciata pe plan mondial.

 

   
     
     

 

In virtutea faptului ca sectorul HVAC este competitiv in Romania, ALL4VENTILATION intampina exigentele tot mai crescande, cu un portofoliu complet de produse si echipamente specializate pentru aplicatiile din domeniu.

 

La nivel national, ALL4VENTILATION a dezvoltat o retea proprie de colaboratori prin intermediul carora marfurile companiei sunt disponibile consumatorului final. Pentru sustinerea unei cat mai bune colaborari, membrii retelei comerciale beneficiaza de suport complet de specialitate, deoarece echipa ALL4VENTILATION este pregatita sa ofere atat consultatii tehnice si comerciale, cat si solutii tehnice personalizate fiecarui proiect. Pentru contactarea specialistilor nostri, va sugeram sa ne transmiteti cererea Dvs. prin email sau sa completati si sa expediati FORMULARUL de CONTACT ONLINE special disponibil in acest portal pentru facilitarea interactiunii cu Dvs. Cererea va fi preluata si procesata cu cea mai mare atentie de catre personal avizat, astfel incat sa primiti cel mai calificat raspuns, in cel mai scurt timp.

Va multumim !

 

Despre Noi

Despre ALL4VENTILATION

Specializata
sa furnizeze echipamente si consultanta pentru aplicatiile HVAC (incalzire, ventilatie, aer conditionat) de tip industrial, comercial, rezidential, societatea ALL4VENTILATION intampina exigentele tot mai crescande din domeniu, cu un portofoliu merceologic complex. Parteneriatele internationale ...

citeste mai mult

Despre Flexiva

Despre Flexiva

Societatea ISIL MUHENDISLIK a fost infiintata in anul 1998, prin demararea productiei de Tubulatura Flexibila pentru Ventilatie si Sisteme de conectare pentru tubulatura, utilizate in industria HVAC (incalzire, ventilatie, aer conditionat). ISIL MUHENDISLIK si-a construit renumele cu propriile marci, devenind o companie ...

citeste mai mult

Produse Flexiva

Tubulatura flexibila

ALL4VENTILATION este unic importator & distribuitor in Romania la produsele marca FLEXIVA

Tubulatura flexibilă izolată şi ne-izolată, marca FLEXIVA (Turcia), este disponibilă în exclusivitate, în România, prin intermediul societăţii ALL4VENTILATION – divizia HVAC a grupului de firme ALL4VENTILATION.

citeste mai mult

De ce sa ne alegeti?

Tubulatura Flexiva

Fapte,
NU vorbe.

Noi nu demontam obiectii, noi avem argumente! Noi nu inventam teoreme, ci ne respectam propriile principii, ca sa imbunatatim colaborarea cu Dvs. De fiecare data reusim. Si reusim, deoarece angajamentul nostru este: „sa facem ziua de azi mai buna ca cea de ieri”.

citeste mai mult