• Slide Image 1

  ALL4VENTILATION

  unic importator & distribuitor

  Tubulatura flexibila izolata si neizolata, marca FLEXIVA, este disponibila in exclusivitate, in Romania, prin ALL4VENTILATION

 • Slide Image 2

  Aer curat,

  Viata de calitate

  Tratamentele speciale cu ioni de argint aplicate produselor, împiedica dezvoltarea bacteriilor in aerul respirat

 • Slide Image 3

  Inovatie & Unicitate

  Performante ridicate

  Pierderi reduse de caldura ● Rezistenta crescuta la umiditate ● Dimensiuni atipice ● La incendiu nu propaga focul si nu degaja noxe

 • Slide Image 4

  Solutii flexibile

  ventilaţie industrială & comercială

  Tubulatura flexibila izolata si neizolata: rezistenta la temperatura [+150°C] & rezistenta mecanica ridicata [10.000Pa; max. 30m/s]

 
 

Echipa ALL4VENTILATION

echipa Menatwork InstalatiiObţinerea rezultatelor pozitive în toţi aceşti ani de funcţionare, este meritul întregii echipe: ingineri, tehnicieni şi specialişti, îndrumaţi de o echipă profesionistă de management. Perseverenţa, dinamismul şi entuziasmul sunt valori ce caracterizează colectivul ALL4VENTILATION, format din oameni responsabili, care trateaza cu maxima atentie atat exigenţele clienţilor, cat si dinamica mereu schimbatoare a pietei.

 

Flexibilitatea şi eficienţa echipei sunt demonstrate prin capacitatea de identificare a noi proiecte, promptitudinea cu care reacţionează la solicitări, seriozitatea cu care îndeplinesc angajamentele către clienţi, deschiderea în abordarea pieţei şi în extinderea reţelei de parteneriate.

Specialiştii comerciali reprezintă interfaţa între mediul de afaceri şi cel intern, datorită excelentelor competenţe de negociere, consiliere şi vânzare, demonstrate prin parteneriatele de lunga durată şi clienţi de încredere.

 

 • Ecaterina ŞOLDAN - Manager Companie 

Ecaterina SOLDANLicentiata a Facultatii de Inginerie a Instalatiilor din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti, Cati este un manager complex, cu personalitate antreprenorială.

 

Din postura iniţială de promotor a Diviziei Comerciale HVAC, in aproape cele doua decenii la Menatwork, Cati a crescut in jurul sau o echipa de profesionisti si a dezvoltat, un business, la propriu, care astazi este o entitate autonoma, profitabila şi recunoscută în branşă.

  

Orientarea catre rezultat si dedicatia pentru auto-perfectionare, au condus la crearea unui climat de lucru constructiv, şi implicit la generarea unei formule functionale ce demonstreaza ca implicarea si contribuţia individuala genereaza prosperitate atat corporatista, cat si personala.

Răbdătoare, atentă, originală în felul său, Cati indeplineste cu succes mai multe roluri in acelasi timp şi are o inclinatie deosebita în relaţionarea interumană, considerând că “fiecare om merită o şansă”. Poate acesta este secretul cu care şi-a construit o echipă loială, statornică şi profesionistă. Datorita experientei sale de leadership, percepe si intelege asteptarile si nevoile generatiilor tinere, prezente tot mai mult in mediul business.

Adepta a libertatii de actiune, exclude strictetea din ecuatia operaţionala, preferand sa dedice energie, atentie si flexibilitate pentru cresterea sanatoasa a business-ului atat pe verticala, cat si pe orizontala.

Totodata, este persoana care intelege ca riscurile pot fi cu intelepciune, evitate, controlate sau chiar fructificate. Sustine ca personalizarea proiectelor sa se focuseze pe repere specifice, pentru ca orice aplicatie sa se materializeze intr-o tranzactie viabila.

Schimburile de experienta si numeroasele programe de specializare, absolvite in S.U.A., Italia, Spania, Ungaria, ori tari ale continentului asiatic, au conjugat la desavarsirea sa profesionala. Astfel ca in prezent, Cati administreaza atat un portofoliul de furnizori – entitati de elita, cu renume mondial in domeniul HVAC, cat si parteneriate speciale cu marile lanturi de distributie ori corporatii multinationale.

Contactcati.soldan@menatwork.ro 

 

 • Catalin TANGREANU - Brand Manager  

Catalin TANGREANU

Absolvirea Facultatii de Inginerie a Instalatiilor din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti, dar si activitatea de peste 13 ani, dedicata domeniului HVAC, au condus la formarea unui complet profil de specialist, cu expertiza pe latura tehnica a proiectelor speciale. 

 

Mai mult pe drum, decat la birou, pe Catalin il recunosti, chiar de la prima vedere, dupa firea sa dinamica, ce degaja o energie molipsitoare.

 

Convingerea lui consta in faptul ca succesul este asigurat, daca in practica individuala sunt adaugate ingrediente precum: punctualitate, devotament, perseverenta, asertivitate, comunicare, atentie, delegare, motivare, echilibru. Iti vorbeste cu pasiune de nenumaratele sale experiente ori de propriile sale ambitii profesionale. Imbina spontaneitatea cu planificarea atenta, demonstrand flexibilitate si receptivitate la interactiunea cu oamenii.

Atractia sa catre noutatile tehnice si tehnologice ale domeniului HVAC, l-au determinat pe Catalin sa se orienteze pe dezvoltarea afacerii, fie construind relaţii de parteneriat cu furnizorii, fie oferind solutii de cea mai buna calitate pentru clientii sai. Cercetarea atentă a pieţei, dezvoltarea canalelor de vânzare şi a punctelor de desfacere, gestionarea eficientă a informaţiilor, lansare de noi produse, instruirea echipelor de vanzari, consultanta tehnica si comerciala, sunt parte din acţiunile întreprinse cu succes pentru buna derulare a activitatii de import-export.

In rolul de manager reuseste sa imbine cu aceesi seriozitate si dedicatie, orientarea sa catre clientii companiei cu respectul si grija pentru membrii echipei.

Contactcatalin.tangreanu@menatwork.ro 

 

 • Razvan VLAD - Brand Manager 

Razvan VLAD

Absolvent al Facultatii de Inginerie a Instalatiilor din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti, Razvan a pasit cu dreptul in viata profesionala, punandu-si intreg bagajul de cunostinte in slujba practicii specializate, pentru a-si construi un background solid atat din punct de vedere tehnic, cat si comercial.

Primul sau loc de munca este, de peste un deceniu, si actualul sau loc de munca, gasindu-si aici mediul potrivit de evolutie profesionala.

 

Captivat de tot ceea ce este inovator in domeniul HVAC, activitatea sa favorita este sa prospecteze piata externa, sa identifice marfuri noi, sa relationeze cu marii producatori, prestigiosi pe plan mondial.

Atragerea si integrarea acestora in portofoliul de furnizori al companiei, dezvoltarea unor excelente parteneriate, precum si transpunerea cu succes a know-how-ului original la nivelul pietii nationale, sunt printre cele mai provocatoare actiuni intreprinse de Razvan.

Chiar daca mult timp se afla peste hotare, fie in Asia, fie in Europa de Vest, Razvan reuseste sa imbine utilul cu placutul si sa mentina un echilibru intre planul profesional si cel personal. Cotat ca fiind unul din cei mai buni profesionişti ai ramurii, tinteste sa balanseze la nivel zero, talerul cerere cu talerul oferta. 

Contactrazvan.vlad@menatwork.ro 

 

 • Florentin SOARE - Agent Comercial

Florentin SOARE

 

Licentiat al Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor din cadrul Universitatii Al. I. Cuza din Iasi, Florin a devenit membru al echipei Menatwork Instalatii, din anul 2011.

 

Atractia sa catre dinamica vanzărilor si placerea interactiunii cu oamenii, l-au facut pe Florentin sa se orienteze catre domeniul comercial.

 

 

 

Bun cunoscator al metodelor academice de crestere a profitului, dar şi al imbunatatirii practicilor strategice de dezvoltare a micilor afaceri, activitatea sa este concentrata in segmentul revanzatorilor, investitorilor si beneficiarilor de proiecte speciale.

Dupa ce a inregistrat rezultate semnificative in activitatea sa comerciala, Florentin considera ca provocarile postului si dinamica pietei, l-au determinat sa se stabileasca profesional si, mai mult, sa-si defineasca obiective ambitioase pentru viitor, ce le va cuantifica pe terenul fertil al business-ului ALL4VENTILATION.

Ponderea activitatii este concentrata pe segmentul revanzatorilor, dar clientii speciali, ocupa un loc aparte in palmaresul sau, mai ales daca aplicatiile sunt dedicate grupei merceologice a centralelor pentru tratarea aerului si recuperarea caldurii ori echipamentelor Vortice.  Deschiderea, perseverenta si seriozitatea, considerate punctele sale forte, stralucesc in amestecul de entuziasm si implicare, pe care le aduce in activitatea lui.

Contact: florentin.soare@menatwork.ro 

 

 • Alexandru ALBU - Agent Comercial

Alexandru ALBUDupa absolvirea Facultatii de Management-Marketing din cadrul Universitatii Romano-Americane, Alexandru si-a inceput activitatea profesionala la Menatwork Instalatii, locul in care activeaza si in prezent, dovedind in scurt timp o integrare rapida si eficienta.

 

Reusita sa rezulta din imbinarea armonioasa a cunostintelor de management cu cele de marketing, imbinare justificata de orientarea tot mai pragmatica a agentilor economici, care solicita specialisti cu o cat mai larga pregatire si deschidere.

 

Chiar daca este cel mai tanar membru al echipei, Alexandru confirma un profil deosebit, atat prin abilitatile si aptitudinile sale, cat si prin deprinderile practice si rezultatele demonstrate. Din aceasta perspectiva se traduce cu multa usurinta, pasiunea pentru activarea sa in domeniul ventilatiei industriale. 

Altruist, ordonat, comunicativ, orientat catre reusita, Alexandru considera ca prin absolvirea Facultatii de Instalatii ar dobandi acel know-how tehnic, ce-i poate genera un substantial avantaj specializat. 

De-a lungul timpului a invatat sa-si fructifice propriile calitati in practica curenta, iar aplicarea corectă atât a limbajului economic, cât şi a principiilor economice fundamentale, aduc o contributie semnificativa la organizarea fluxului operational si la interactiunea inter-departamentala, care se reflecta in cresterea performantei organizatiei in relatia cu clientii.

Contactalexandru.albu@menatwork.ro

 

 • Alina PIRCALABU - Reprezentant Dep. Suport

Alina PIRCALABU

 

Studiile economice superioare, absolvite in cadrul ASE-ului la Facultatea de Economie si Comunicare in Afaceri, si-au demonstrat importanta la momentul angajarii sale in anul 2008, la ALL4VENTILATION, devenind in acest timp, o veriga indispensabila a intregului colectiv.

 

 

 

 

 

 

 

Cu spontaneitatea ce o caracterizeaza, Alina reuseste sa-si pune in valoare abilitatile si aptitudinile, ce o caracterizeaza.

Atenta la detalii, deschisa, receptiva, prompta, ambitioasa, responsabila, Alina isi dedica destul de mult timp auto-perfectionarii, astfel incat dorinta de evolutie profesionala sa fie cultivata constant si vertical.

Considera ca puterea echipei are o deosebita semnificatie in succesul afacerii, iar in planurile sale de viitor este convinsa de evolutie ierarhica, in cadrul aceleiasi companii.

Contactalina.pircalabu@menatwork.ro

 

 

 • Corina TUDOROIU - Director Marketing

Corina TUDOROIULicentiata in domeniul stiintelor exacte, demonstreaza ca un „om de cifre” este o persoana foarte bine organizata. Peste 15 ani in domeniul Marketing & PR si stagiile de masterat, o definesc intr-un profil complet si complex, de specialist în marketing.

 

Multiplica rolul de marketer cu aceeasi puternica amprenta, in cele peste 15 companii ale Grupului MEMATWORK.

 

Atribute forte: creativitatea, responsabilitatea, profesionalismul.

Este o persoana cu o implicare foarte mare in tot ceea ce face, care isi asuma riscul actiunilor de anvergura, respecta termenele si ofera un feedback excelent. Pentru Corina exista numai obiective realizabile. Cand vrea, chiar poate! Si vrea mult, intotdeauna. Corecta in ceea ce spune si face, in mod egal, ea stie sa impuna și sa atinga noi limite de performanta.

Reuseste sa stranga in jurul ei oameni puternici, diferiti, ea e magnetul, liantul, scanteia de entuziasm. Corina este o persoana deschisa, franca, de cele mai multe ori castiga cu aceasta calitate, alteori poate deranja, insa ... „mai bine un prieten necrutator, decat un adversar comod”. O persoana antrenata pentru performanta și pentru care conventionalul e dus la limita non-conventionalului, iar imposibilul pe teritoriul posibilului.

Contact: corina.tudoroiu@menatwork.ro 

 

 

Departament Logistica & Depozitare:


 • Ciprian PIRVU

Ciprian PIRVU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 • Alexandru PIRCALABU

Alexandru PIRCALABU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  


 • Cezar PIRVU

Cezar PIRVU

 

Despre Noi

Despre ALL4VENTILATION

Specializata
sa furnizeze echipamente si consultanta pentru aplicatiile HVAC (incalzire, ventilatie, aer conditionat) de tip industrial, comercial, rezidential, societatea ALL4VENTILATION intampina exigentele tot mai crescande din domeniu, cu un portofoliu merceologic complex. Parteneriatele internationale ...

citeste mai mult

Despre Flexiva

Despre Flexiva

Societatea ISIL MUHENDISLIK a fost infiintata in anul 1998, prin demararea productiei de Tubulatura Flexibila pentru Ventilatie si Sisteme de conectare pentru tubulatura, utilizate in industria HVAC (incalzire, ventilatie, aer conditionat). ISIL MUHENDISLIK si-a construit renumele cu propriile marci, devenind o companie ...

citeste mai mult

Produse Flexiva

Tubulatura flexibila

ALL4VENTILATION este unic importator & distribuitor in Romania la produsele marca FLEXIVA

Tubulatura flexibilă izolată şi ne-izolată, marca FLEXIVA (Turcia), este disponibilă în exclusivitate, în România, prin intermediul societăţii ALL4VENTILATION – divizia HVAC a grupului de firme ALL4VENTILATION.

citeste mai mult

De ce sa ne alegeti?

Tubulatura Flexiva

Fapte,
NU vorbe.

Noi nu demontam obiectii, noi avem argumente! Noi nu inventam teoreme, ci ne respectam propriile principii, ca sa imbunatatim colaborarea cu Dvs. De fiecare data reusim. Si reusim, deoarece angajamentul nostru este: „sa facem ziua de azi mai buna ca cea de ieri”.

citeste mai mult